Tervetuloa vierailemaan ja viihtymään tuotosteni parissa!

keskiviikko 6. maaliskuuta 2013

Paketti SNY:ltäni =)


Vihdoin sain hakea postista kauan odottamani paketin. Onneksi odotus kannatti=)=)

Paketista paljastui kerä vaaleanpunaista villalankaa, josta voisin kehitellä jotain pikkuneidillemme. Eikä siinä vielä kaikki: paketissa olli myös 2 vyyhtiä ihanaa merinovillalankaa, joista voisin yrittää loihtia Kristiinan huivin, jonka ohje oli paketissa mukana. Löytyihän paketista myös jotain suuhunpantavaa eli Pariisinterveisinä suklaata, jotka on jo kyllä syöty tässä välissä sekä ruusumagneetti, joka koristaa jo jääkaapin ovea.

Kyllä oli kiva paketti ja päivän piristys, pihalla kun on kauhea lumimyrsky, että hädin tuskin postiin pääsi/viitsi lähteä. Postista totesivatkin, että 2 luokalla lähetetyt maksikirjeet kulkeutuvat vastaanottajalle yleensä hiiiiiiiitaaaaaaasti. No tulipa sekin todettua oikeaksi, vähän ku VR:llä konsanaan.

8 kommenttia:

 1. Luojan kiitos että se paketti on perillä; mä olin jo ihan hermostunut. Oli kyllä niin hidasta toimintaa ettei tuossa ollut mitään tolkkua!
  - Kristiinan huiviin voi käyttää myös seiskaveikkaa; olen nähnyt sellaisen huivin ja se oli todella kaunis.
  - Merinovilloista voi tehdä vaikka ainaoikein neuletta tai joustinneuletta isoilla puikoilla, mutta siinä mainitut 9 nron puikot ovat kyllä mun mielestä liian isot, ehkä joku 6-7.
  - En tiedä tuleeko tuosta yhdestä kerästä pikkuneidille sukat, mutta kun sitä hamekuvaa katseltiin, niin tarkoitus olisi kysäistä että olisiko tuo liian vaaleanpunainen?

  Täällä tuli eilen lunta taivaan täydeltä ja sitten taas tänään on ollut +2,3 ja aivan mieletön myrsky. Toivottavasti tällaiset ilmat eivät kestä montaa päivää.

  Oikein mukavaa loppuviikkoa, mä taidan nyt jo lähettää seuraavan paketin jos olis sitten ajoissa perillä :D :D
  terv. SNY

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huivia vois kokeilla tuolla 7 veikalla, muutama hyvä sävy olis tos hillottuna kaappiin. Paljonkohan sitä menee? Riittääkö kerä?

   Tuo merinovilla on niin ihanaa, että pitää tarkoin harkita mitä siitä tekee. Ehkä se hautuu hetken tuos pöydän kulmalla=)

   Veikkaisin että neiti saa sukat tuosta vaaleanpunaisesta. Tuo on hyvä sävy, mutta myös tummempi punainen hametta ajatellen on ok. Myös kuvan väri oli hyvä. Kirkkaanpunaista/joulunpunaista en tekisi, mutta viininpunainen, vaal.pun ja näiden värien eri sävyt on varmasti ok. En kyllä tiä onko se lanka villalankaa vai jotain puuvillalankaa?!? Niin paljoa en viä käsitöistä tiedä, että tietäisin mitä lankaa tuollaiseen kannattais käyttää.

   Poista
 2. Halleluja! Vihdoin ja viimein paketti löysi perille. Mutta tätä pakettia on kannattanut odottaa.

  VastaaPoista
 3. Yksikin kerä riittää jo aika pitkään huiviin. Jos haluaa oikein huippupitkän niin sitten voi ottaa vielä toisesta kerästä ;)
  Puuvillalanka on aika painavaa, mutta sitten on erilaisia silkkiä sisältäviä lankoja jotka voi myös pestä. Villalanka taas voi olla kutittavaa. Jos tekee talvella pidettävän niin esim. Dropsin alpaca on yksi vaihtoehto ja siinä on paljon värejä.
  Mä voin hiukan tutkailla asiaa :D

  VastaaPoista
 4. Voi huokaus, miten kaunis paketti! Onneksi tiesit, että paketti on tulossa vaikka matkalla viipyikin...hyvää kannatti odottaa!t. Jonkun toisen SNY

  VastaaPoista
 5. Hiphei,sinut on haastettu.
  Haasteen löydät täältä http://ihanhelmee.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 6. Onneksi sait paketin perille :)
  Ja vieläp änoin kivan!

  VastaaPoista
 7. Kyllä hyvää kannatti odottaa - SNY:ni oli koonnu ihanan paketin=)

  IhanHelmee -blogille suuri kiitos haasteesta. Nyt vain ei aika tahdo riittää ees tähän peruspäivittämiseen, joten jätän haasteen kohdat nyt täyttämättä ja haastamatta seuraavia. Valitettavaa.

  VastaaPoista